Oss

Laat je inspireren door voorbeelden van bewoners in de gemeente Oss. Zij namen initiatief in verantwoordelijkheid voor beheer en onderhoud in de openbare ruimte. Dat kan in Oss onder de noemer Bewoners Beheren Buurt. Ben je of zijn jullie trots op het initiatief? Meld je aan en deel het via deze participatiekaart.

Meer informatie
Sluiten

BBBbord

Bewoners weten zelf het beste wat nodig is in hun wijk of buurt en wat er beter of mooier kan. Bewoners Beheren Buurt Oss geeft de ruimte en mogelijkheid om samen met buurtgenoten de woonomgeving te beheren en te onderhouden. Hiermee behouden en verbeteren bewoners de kwaliteit van hun buurt of straat.

Hebt u een idee?

Wilt u geveltuintjes of een buurt(moes)tuin aanleggen en bijhouden? Schoonmaakacties houden? Of wilt u een speelplek of plantsoen aanpassen en onderhouden? Alle idee├źn zijn welkom! Het kan zijn dat u alles zelf doet of dat de gemeente toch een deel van de taken blijft uitvoeren.

Na uw aanvraag, bekijken bewoners en gebiedsbeheer samen de mogelijkheden. Ga voor uitgebreide informatie naar www.oss.nl/bewonersbeherenbuurt, neem contact op met de gemeente via 140412 of met je wijk- of dorpsraad.

Aantal projecten: 174

Filter op de kaart